Deca

Master centre

Kursevi za decu

Idealan početak za učenje jezika je sa 4 godine. Tada su deca dovoljno velika da sa njima može da se radi i primenjuje metodika nastave u svom najlepšem obliku, a dovoljno mala da ne shvataju da je to veliki i važan posao.

Predškolski uzrast

U školi radimo sa tri nivoa predškolskog uzrasta. To su deca od 4,5 i 6 godina. Sa njima je cilj oslobađnje i prihvatanje drugog jezika u potpunosti kroz igru, uz mnogo radionica, vizuelnog i audio materijala koji povezuje misaone i govorne procese. Tome pomažu i kvalitetni savremeni programi za rad uz koje deca uživaju upoznajući nove, interesantne likove, glume njihove price i pevaju njihove pesmice.

Najpopularniji program za najmladje je Super Safari, izdavača Cambridge University Press, pazljivo odabran za naše najmlađe đake.

Super Safari

Level 1

Level 2

Level 3

Rani školski uzrast

Deca ranog školskog uzrasta, I i II razreda, savladavaju dve dodatne veštine. Pored govora i slušanja kojim su se igrali do sada, uvodi se čitanje i pisanje.

Programi koje biramo za ovaj uzrast zavise od toga da li su deca već učila jezik u predškolskom uzrastu ili sada počinju prvi put.

Jedan od programa koji koristimo za ovaj uzrast je Tiger Time, izdavača McMillan.

Tiger time

Level 1

Level 2

Level 3

Školski uzrast i dečji ispiti

III razred je pravo vreme da se krene sa dečjim ispitima, sa kojima se uvode sjajni tekstovi i zadaci koji vode na razmisljanje i razvijanje jezika.

Programe koji smo izabrali i koji potpuno odgovaraju ovoj pripremi jesu knjige Academy Stars koje obiluju lepim temama I interaktivnim materijalima.

Academy Stars

Level 1

Level 2

Level 3

Level 4