Odrasli

TAILOR - MADE
individualni programi za poslovno aktivne

Budite u treningu
za sastanak

Iskustvo sa brojnim odraslim polaznicima pokazalo nam je da oni najbolje napreduju ili samostalno ili u okviru svoje firme, sa ljudima istih potreba i interesovanja. Iz tog razloga potpuno smo se preorijentisali na dve vrste kurseva:

Individualni rad (face-to-face) u kom pratimo brzinu polaznika, pravimo kurs za njihove individualne potrebe i prilagođavamo se zahtevima njihovog posla. Kao i kod svakog ko se usavršava, važan je kontinuitet u radu, pa su tako i pripreme za važne sastanke, konferencije i izlaganja samo deo u svakodnevnim životno-poslovnim jezičkim vežbama.

Tailor-made programme – što je prihvaćeni termin koji u dve reči objašnjava pristup obukama koji se organizuju za zaposlene u istoj kompaniji sa konkretizovanim ciljem rada. U zavisnosti od njih definišu se kombinacije alata (radionice, predavanja, razgovori, studije slučaja i sl.), sadržaj i vremensko trajanje programa.

Mi ćemo sagledati Vaše potrebe i ciljeve, dati preporuku na osnovu svog iskustva u radu, a zajedno ćemo oblikovati program u skladu sa Vašim potrebama.

Postanite predavač engleskog jezika

U Master Centru ili samostalno

Sve nastavnice u Master Centru odlikuju se dvema bitnim osobinama: Visokim nivoom znanja i ljubavlju prema radu sa decom svih uzrasta. Pa tako svi prolazimo metodičku obuku pre početka rada u školi, teorijsku i praktičnu, a zatim nastavljamo da se usavršavamo uz veliku podršku jedna drugoj.
Ukoliko sebe vidite kao deo našeg tima ili želite da se usavršite u oblasti metodike ili pripremite za Cambridge TKT ispit, javite nam se.