Master Kid Hotels

Radionice u hotelima

Sistematski organizovane za decu

Kao novi projekat naše škole razvili smo set sistematski organizovanih radionica zaštićenih autorskim pravom, za izvođenje u hotelima koji pretenduju na porodični turizam i kontinuirane, planirane dolaske bez obzira na sezonu i godišnje doba.  

Master Kid nastao je kao rezultat dugogodišnjeg osmišljavanja dečjih radionica i igara za potrebe škole, kao i iz ličnih potreba prilikom putovanja sa decom i uvida u ono što se može poboljšati u hotelskim sadržajima za decu. Naš program na jednom mestu okuplja više stotina osmišljenih i pažljivo pripremljenih radionica u 5 različitih kategorija, planiranih za 3 starosne grupe: 4-7, 8-11 i 12-15 godina, koje se organizovano realizuju u različito doba dana.

Naš tim sjajnih edukatora, maštovitih saradnika, grafičkih dizajnera i arhitekata uložio je veliki trud i pozitivnu energiju u ovaj program i želimo da on postane prepoznatljiv brend koji asocira na dobar odmor i zabavu za sve članove porodice.

Odmor može proći i bez telefona i drugih ekrana. Postoji nešto mnogo bolje i zanimljivije u čemu može uživati cela porodica i čemu će deca sigurno želeti da se vrate.

Biće nam zadovoljstvo da za Vaš hotel organizujemo prezentaciju.